Policijski pas u Puli pronašao kilogram heroina

0

Policajci Odjela kriminaliteta droga PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 32-godišnji Makedonac počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, policajci su 28. siječnja, provodili pojačane mjere u cilju suzbijanja zlouporabe opojnih droga te su oko 14 sati, na autobusnom kolodvoru u Puli, primijetili sumnjivog muškarca koji je pristigao autobusom. Budući da je policijski pas za detekciju droge Duks pozitivno reagirao na moguću prisutnost droge u ruksaku, kojeg je nosio Makedonac, policijski službenici su ga uhitili i priveli u policijsku postaju.

Temeljem sudskog naloga, obavili su pretragu osobe i pokretne stvari te su u ruksaku pronašli paket s 1.045 grama smeđe praškaste materije. Obavljenim preliminarnim testiranjem utvrđeno je da je riječ o heroinu. Pronađena droga dostavit će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić, a osumnjičeni će se 29.1. u poslijepodnevnim satima privesti u pritvorsku jedinicu PU istarske. (Foto: PU istarska)

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa