Tražite novi posao? Pogledajte ovotjednu ponudu radnih mjesta

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Markiz Rovinj zapošljava Čistača/čistačicu za spremanje kreveta i čišćenje apartmana te održavanje higijena posteljina i ručnika. Traži se izuzetno pedantna i vrijedna osoba. Poslodavac nudi smještaj te plaću od 3.500 do 6.500 kn. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 8. veljače.

Tvrtka COMMO se već 29 godina bavi prodajom hotelske kozmetike, opreme i namještaja. Trenutno zapošljavaju Voditelja prodaje koji će samostalno planirati i ostvarivati definirane prodajne ciljeve u zadanim vremenskim i financijskim okvirima, tražiti nove kupce, voditi brigu o naplati potraživanja te sudjelovati u razvoju i provedbi prodajne strategije. Poslodavac nudi iznadprosječnu plaću te dobar dodatni bonus prema ostvarenju prometa. Prijavite se na oglas do 5. veljače.

METRO zapošljava sezonske radnike na tri pozicije: Blagajnik, Prodavač i Administrator/Blagajnik. Zaposlenici su potrebni u Rijeci, Puli, Poreču, Zadru, Splitu i Dubrovniku. Detalji se nalaze u oglasima, a svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 5. veljače.

CAREL je jedan od svjetskih lidera u rješenjima za klimatizaciju, hlađenje i grijanje te sustava za ovlaživanje i hlađenje isparavanjem. U Labinu traže zaposlenike za 4 pozicije: Value stream leader, Test inženjer, Planer proizvodnje, Radnik na proizvodnoj liniji. Sve detalje o radnim pozicijama pronađite u oglasu na MojPosao i prijavite se do 1. veljače.

Tvrtka Europhone već duži niz godina uspješno posluje kao najveći franšizni partner vodećih hrvatskih teleoperatera. Otvorili su najmodernije T prodajno mjesto u Puli i zapošljavaju Voditelja telekomunikacijskih usluga. Kakva se osoba traži i što će raditi, a što poslodavac nudi, pročitajte u oglasu. Prijavu možete izvršiti do 5. veljače.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa