Želite novi posao? Pogledajte ove oglase, traže se razni profili

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Gulliver Travel zapošljava na pet pozicija: Turistički zastupnik za englesko govorno područje, Turistički zastupnik za njemačko govorno područje, Administrator za njemačko tržište, Operativac/predstavnik u lukama, Vozač u turizmu. Na sve oglase možete se prijaviti do 28. Siječnja, a svakako provjerite i detalje u oglasima.

Tvrtka Eurotrade zapošljava Glavnog knjigovođu za prodajni centar Rovinj. Opis poslova uključuje kontrolu knjiženja i provedbu knjiženja u glavnoj knjizi, praćenje novih propisa i zakona te izradu standardnih i nestandardnih financijskih izvještaja. Ako ste zainteresirani i zadovoljavate uvjete oglasa, pošaljite prijavu do 31. siječnja.

Sixt, međunarodni lider u rent-a-car industriji zapošljava Referenta za rad u sljedećim gradovima: Umag, Poreč, Rovinj, Dubrovnik, Pula, Makarska, Osijek, Rijeka, Opatija, Otok Krk, Šibenik, Zadar, Split, Zagreb. Glavne uvjete, odgovornosti te prednosti ovog radnog mjesta pročitajte u oglasu.

Ytong porobeton je dio prestižne Xella grupe sa sjedištem u Njemačkoj, na domaćem tržištu prisutan s najkvalitetnijim građevinskim materijalima za zidanje pod robnim markama Ytong, Multipor i Silka. U potrazi su za Voditeljem ključnih kupaca koji bi radio na području Istarske i Primorsko-goranske županije. Vještine i osobne kvalitete idealnog kandidata podrazumijevaju organiziranost, usmjerenost na cilj, razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, odgovornost prokativnost i samostalnost u radu. Na oglas se možete prijaviti do 23. siječnja.

Laguna Novigrad zapošljava Animatore za svoje hotele i kampove u Istri i Dalmaciji. Traže se već licencirani animatori, animatori s iskustvom te oni koji žele to postati. Koje radne zadatke uključuje ovaj posao, a kada i gdje možete pristupiti razgovoru za posao, provjerite u objavljenom oglasu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa