Svjedok se javio pazinskoj policiji: Alfu vozio dvadesetogodišnjak

0

Pazinska je policija utvrdila okolnosti prometne nesreće koja se dogodila 14. siječnja oko 17.45 sati u Pazinu, a o kojoj smo pisali ovdje. Okolnosti nesreće utvrđene su i zahvaljujući svjedoku događaja koji se javio te Policijska uprava istarska ovom prilikom zahvaljuje građanima i medijima na suradnji.

Provedenim izvidima utvrđeno je da je 20-godišnjak upravljao automobilom Alfa Romeo, pulske registarske oznake, iz smjera ulice Miroslava Bulešića u smjeru ulice Matka Brajša Rašana. Vozač se pješačkom prijelazu nije približavao dovoljnom sigurnosnom brzinom da se može pravovremeno zaustaviti te je prednjim dijelom automobila udario u maloljetnu pješakinju, koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Pješakinja je lakše ozlijeđena, a vozač se nakon prometne nesreće udaljio s mjesta događaja. Protiv vozača se zbog kaznenog djela nepružanje pomoći podnosi kaznena prijava, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, pokreće prekršajni postupak.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa