Policija traži svjedoke

Jeste li vidjeli crvenu Alfu koja je udarila maloljetnicu u Pazinu?

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Policija traga za vozačem automobila Alfa Romeo crvene boje te radi utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće u Pazinu 14. siječnja poziva svjedoke prometne nesreće da se jave u Policijsku postaju Pazin na broj telefona 052/538 139 ili broj 192, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila pp.pazin@mup.hr.

U Pazinu su se 14. siječnja na istom pješačkom prijelazu dogodile dvije prometne nesreće, u kojima su dvije pješakinje lakše ozlijeđene. Prva prometna nesreća dogodila se oko 17.45 sati, kada je zasad nepoznati vozač upravljao automobilom Alfa Romeo, crvene boje, nepoznate registarske oznake, iz smjera ulice Miroslava Bulešića u smjeru ulice Matka Brajša Rašana. Vozač se pješačkom prijelazu nije približavao dovoljnom sigurnosnom brzinom da se može pravovremeno zaustaviti te je prednjim dijelom automobila udario u maloljetnu pješakinju, koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Pješakinja je lakše ozlijeđena, a vozač se nakon prometne nesreće udaljio s mjesta događaja.

Nedugo nakon te prometne nesreće, oko 17.50 sati, dogodila se druga prometna nesreća, u kojoj je također lakše ozlijeđena pješakinja. Nesreća se dogodila kada je 40-godišnjak upravljao automobilom Škoda Fabia, pulske registarske oznake, kolnikom Ulice Jurja Dobrile u smjeru Ulice Matka Brajša Rašana. Vozač se pješačkom prijelazu nije približavao dovoljnom sigurnosnom brzinom da se može pravovremeno zaustaviti te je prednjim dijelom automobila udario u  87-godišnju pješakinju. Ozlijeđenoj ženi pružena je pomoć u OB Pula, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Protiv vozača automobila podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakon o sigurnosti prometa na cestama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa