Mateo Šaina

Irska TV senzacija iz Istre uživa u očinstvu

0
Mateo Šaina s kćerkicom Isabelle
Mateo Šaina s kćerkicom Isabelle

Mateo Šaina iz Labina koji na irskoj televiziji RTE vodi emisiju 'First Dates' nedavno je dobio kćerku Isabelle te je povodom emitiranja četvrte sezone tog reality showa komentirao svoje nove roditeljske dužnosti za RTE Entertainment. O najpoznatijem Istraninu u Irskoj pisali smo ovdje.

"Moram reći da je to jako cool. Spavam tri sata na noć. Ma ne, jako mi je dobra. Imam najnasmijaniju i najpozitivniju sedmomjesečnu klinku i ja sam najsretniji tata.", kazao je Mateo. Otkako se Isabellina mama vratila na posao pet puta je sam čuvao dijete te je to iskustvo opisao kao brilijantno.

"Sve smo riješili bez ikakvih problema. Stvarno uživam u tomu. Dok nemaš dijete u svojim rukama i dok to ne prođeš u svojoj koži ne znaš kakav je osjećaj. Da me netko prije sedam mjeseci pitao o tome samo bih se nasmijao i rekao - 'to će biti prava drama'. Ali ne, stvarno je cool.", rekao je Mateo. Dodao je da s kćerkicom radi kao tim. "Uči me što da radim, što da ne radim, kada je vrijeme za spavanje, za hranjenje itd...", zaključio je Mateo. (Foto: Instagram)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa