Inicijativa Volim Pulu zove Miletića na javnu raspravu o plažama

1
Ilustracija: tportal
Ilustracija: tportal

Inicijativa Volim Pulu raspisala je otvoreni poziv na javnu rapravu u okviru savjetovanja s javnošću o planovima davanja koncesija na pulske plaže i nautičku luku Bunarina. u otvorenom pismu koje su uputili i medijima pozvali su i gradonačenika Miletića

"Poštovani gradonačelniče, premda je Inicijativa Volim Pulu javno pozvala Grad Pulu da organizira javno izlaganje i raspravu o temi za koju su građani pokazali izniman interes, odnosno o planovima davanja najmanje sedam pulskih plaža te nautičke luke Bunarina u koncesiju - to nije učinjeno. Stoga smo javnu rapravu bili primorani organizirati sami i to u kavani Galerija Cvajner, u petak 4. siječnja 2019. godine s početkom u 18 sati.

Ovim Vas putem javno pozivamo na sudjelovanje u navedenom događaju, odnosno da javnosti predočite razloge predlaganja takvih odluka i ostale nužne informacije, te odgovorite na brojne nedoumice i otvorena pitanja, sve kako bi građanima omogućili da shvate gdje je u tome javni interes. S obzirom na vrlo kratke rokove koje ste nametnuli savjetovanjem s javnošću u vrijeme praznika i blagdana, molimo da nam sudjelovanje potvrdite najkasnije do 2. siječnja kako bismo o sudjelovanju predstavnika Grada Pule na javnoj raspravi mogli obavijestiti i medije", napisali su iz Inicijative Volim Pulu, u pozivu koji potpisuje Dušica Radojčić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa