U Poreču čak četiri dočeka Nove godine: za svaku generaciju jedan

0
Doček na trgu 2018. godine (foto: Manuel Paljuh)
Doček na trgu 2018. godine (foto: Manuel Paljuh)

U Poreču je tijekom blagdanskih dana otvoreno petnaestak hotela, a ostvareno je i povećanje od 15% u dolascima u odnosu na lani. Kako bi najluđa noć u godini prošla u dobrom raspoloženju pobrinuli su se organizatori Adventa Poreč i to s čak četiri dočeka!

Tako će za najmlađe u ponedjeljak, 31. prosinca s početkom u 11.30 sari na Trgu Matije Gupca biti organiziran doček u podne. Bit će tu animacije i dječje predstave Teatra Naranča, vatrometa, konfeta i glazbe. 

U večernjim satima na pozornicu na Trgu slobode će izaći jedna od najvećih regionalnih zvijezda – Zdravko Čolić. Svojim vječnim hitovima kao što je „Ti si mi u krvi“, „Pjevam danju, pjevam noći“, „Pusti, pusti modu“ i druge uvest će Porečane i sve njihove goste u novu 2019. godinu,  tradicionalnom zdravicom u ponoć s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem.

Paralelni doček održat će se i na Trgu Matije Gupca, uz DJ Dejvida, za sve one željne nešto drugačijeg provoda, a dobra će se zabava u novogodišnjoj noći nastaviti sve do ranih jutarnjih sati na brojnim lokacijama u gradu.

Na Trgu Matije Gupca 1. siječnja održat će se i repriza dočeka Nove godine uz Night Express, čime će se i službeno zatvoriti novogodišnji vikend u Poreču. Advent u srcu starogradske jezgre sa svojim programom nastavlja i dalje, uz besplatno klizalište, dječje predstave, koncerte i ponudu sve do 6. siječnja, a klizalište sve do 14.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa