RUKOMET

Poreč domaćin međunarodnog turnira HEP Croatia Cup

0
Sportska dvorana Žatika
Sportska dvorana Žatika

Hrvatska muška rukometna reprezentacija ovih se dana u Poreču priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj. Pripreme reprezentacije održavaju se u dvije faze i to od 26. do 30.prosinca 2018.godine i 1. do 8.siječnja 2019.godine

U prvoj fazi reprezentacija će održavati samo treninge, a u drugoj fazi im predstoji prijateljski turnir „HEP Croatia Cup 2019“ gdje će im protivnici biti reprezentacije Italije i Crne Gore. Turnir će se igrati u sportskoj Žatika prema slijedećem rasporedu: 3.siječnja Italija – Crna Gora u 18 sati, 4. siječnja Hrvatska – Crna Gora u 20 sati uz izravni prijenos na RTL-u i 5.siječnja Hrvatska – Italija u 20 sati uz izravni prijenos na RTL-u.

Organizator turnira je Rukometni klub Poreč u suradnji s Gradom Porečom – Parenzo, Sportskom zajednicom Grada Poreča i Hrvatskim rukometnim savezom. Za sve ljubitelje rukometa koji žele doći bodriti našu reprezentaciju, od 28. prosinca u prodaji će biti ulaznice za utakmice 4. i 5. siječnja po cijeni od 40 kuna po utakmici, dok je za utakmicu 3. siječnja ulaz besplatan.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane Žatika koja će raditi 2. siječnja od 12 do 18 sati, te 3., 4. i 5. siječnja od 15 do 21 sat. Prodaja će se vršiti i po drugim prodajnim mjestima u Istri, o čemu ćete biti naknadno obaviješteni.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa