pula

Raspjevanim jutrom obilježena godišnjica Čitaonice kluba umirovljenika

0

U prostorijama Čitaonice kluba umirovljenika 28. 12. je prigodnim druženjem obilježena dvanaesta godišnjica uspješnog rada i djelovanja Čitaonice.  Svečanosti je, uz ravnateljicu Gradske knjižnice i čitaonice Pula Nelu Načinović, nazočio i zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek koji je uputio prigodne čestitke na obljetnici svim djelatnicima i korisnicima Čitaonice kluba umirovljenika.

Poželio je svima sretne blagdane te naglasio važnost  djelovanja Čitaonice koja je mjesto okupljanja građana, mjesto gdje dijele svoju radost, znanje, veselje i životne priče, rekao je Cvek i pridružio se okupljenim umirovljenicima.

U glazbenom dijelu programa sudjelovala je Vesna Nežić Ružić i David Danijel. Čitaonica Kluba umirovljenika Pula otvorena je u prosincu 2006. godine u bivšem prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Pula. Glavni je cilj bio pružanje novog oblika provođenja slobodnog vremena osobama treće životne dobi.

U ugodno uređenom prostoru Čitaonice nalazi se 80 sjedećih mjesta. Umirovljenicima je omogućeno čitanje dnevnog tiska, ali i pohađanje kreativnih i informatičkih radionica. U proteklom desetljeću u Čitaonici su održani brojni programi. Na taj je način pulskim umirovljenicima omogućeno da, uz svakodnevno druženje, svoje umirovljeničke dane čine sadržajnijim i veselijim.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa