Evo na koje se oglase za posao možete javiti ovog tjedna!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Ured ovlaštenog arhitekta Natali Zulijani Giambastiani zapošljava Dipl. ing. arhitekture. Opis posla uključuje izradu idejnih i glavnih projekata te izradu dizajna interijera i vizualizacija obiteljskih kuća, hotela, wellnessa, restorana. Ostale uvjete pročitajte u oglasu na MojPosao i prijavite se do 7. siječnja.

CIMOS Hrvatska – P.P.C. Buzet je tvrtka koja se bavi proizvodnjom dijelova za renomirane svjetske proizvođače automobila. Trenutno zapošljavaju Tehnologa – projektanta za planiranje i projektiranje tehnoloških procesa i izradu tehnološke dokumentacije. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 7. siječnja.

Ribarska zadruga Istra ima otvoreno radno mjesto za Upravitelja ribarske zadruge koji će upravljati resursima zadruga radi povećanja njene efikasnosti u skladu sa ciljevima. Tražene kvalifikacije, kao i znanja/vještine/kompetencije možete pronaći u oglasu na MojPosao, a rok za prijavu je 31. prosinac.

Tvrtka Automatic Servis iz Buzeta zapošljava Servisera aparata za kavu koji će servisirati samoposlužne aparate za tople hladne napitke u ovlaštenom servisu te na terenskim lokacijama. Poslodavac nudi službeni mobitel, službeni kombi te dodatno usavršavanje. Prijavite se na oglas do 2. siječnja.

Radnik Opatija zapošljava Prodavače za rad u sljedećim poslovnicama: Rijeka, Lovran, Matulji, Opatija, Klana, Volosko, Tar, Vižinada, Poreč. Riječ je o radu u trgovini prehrane i mješovite robe, a uvjet je poznavanje rada na računalu. Prijavu možete poslati do 31. prosinca.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa