Ovo su novi članovi Gradskog odbora HDZ-a Pule!

7
Članovi Gradskog odbora HDZ-a Pule
Članovi Gradskog odbora HDZ-a Pule

Izvanredna izborna skupština za Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice - gradske organizacije Pula, uspješno je održana 21. prosinca u Svečanoj dvorani Doma hrvatskih branitelja u Puli.

Novoizabrani članovi Gradskog odbora HDZ-a Pule su: Jadranka Bandić, Stipo Baraban; Goran Bilušković, Branislav Bojanić, Mislav Budan, Petar Ćurić, Željko Đapić, Zoran Glavočević, Zdenko Horvat, Samanta Jadreško, Zrinko Kajfeš, Šime Karamarko, Roki Lekaj, Krešimir Maretić, Ivan Martinović, Stipo Petrović, Zlatko Prodan, Sean Soldatić  i Janko Žužić.

Podsjetimo, zadnji sastav pulske gradske organizacije HDZ-a županijski je predsjednik, dr. Jurica Šiljeg, raspustio u siječnju 2017., pa je na lokalnim izborima u Puli te godine stranku vodio povjerenik.

No, takav potez očito nije pretjerano zabrinuo HDZ-ove glasače u Puli, jer, baš je na tim izborima lista HDZ-a, predvođena Jurkićem i Ćurićem, ostvarila uspjeh i prvi put u dvadeset godina dobila vlastiti Klub u Gradskom vijeću Pule.

U međuvremenu je pulski HDZ konsolidiran. Utemeljene su stranačke organizacije po gradskim mjesnim odborima, a u ožujku ove godine, po principu jedan član-jedan glas, održani su i neposredni izbori za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Pule, kad je većinom glasova na tu funkciju izabrana Marija Slišković.

"Konstituiranjem Gradskog odbora HDZ-a Grada Pule, zadovoljen je i posljednji preduvjet za odgovoran rad i uređeno političko djelovanje ove stranke u Puli. Okrećemo novu stranicu. Pokazat ćemo kako je HDZ-a  kao stožena državotvorna i demokršćanska stranka koja promiče hrvatske nacionalne interese, slobode i prava, obiteljske vrijednosti, solidarnost, stranka koja okuplja i koja u zajedništvu  itekako može biti jaka i konstruktivna oporba. U ovom blagdanskom ozračju i radosti, svim vjernicima i građanstvu Pule želim Čestit Božić, blagoslovljene i radosne blagdane te svako dobro i uspjeh u Novoj godini !", izjavila je Slišković.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa