Odbojkaški klub Veli Vrh proslavio 30. rođendan

0

20.12. je u dvorani OŠ Veli Vrh Odbojkaški klub Veli Vrh proslavio svoj 30. rođendan. Svečanosti obilježavanja velike brojke postojanja ovog uspješnog kluba prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci. Prisutni su se prisjećali početka djelovanja kluba, ljudi koji su u tome dali nesebičnu potporu, te su se osvrnuli na rad i aktivnosti u ovih 30 godina s posebnim pogledom u budućnost – jer će upravo nove generacije odbojkašica nastaviti rad započet davne 1987-me godine. Prvi predsjednik Kluba bio je poznati odbojkaški djelatnik profesor Vlado Juričić koji se u obraćanju prisjetio početaka i rezultata kroz godine i zahvalio svima koji su radili u klubu kao i Dragi Rojniću i prvom treneru Branku Petrinčiću te ostalima sa kojima je oformio klub.

Danas Odbojkaški klub Veli Vrh na čelu s predsjednikom kluba Elvisom Grgorinićem te trenerima Tatjanom Tonković i Denyjem Bljaićem niže uspjehe i nove rezultate. Natječu se na svim važnijim županijskim natjecanjima gdje odbojkašice ostvaruju zavidne rezultate. Najbolji rezultat ove su godine ostvarile seniorke, i one su ujedno i najbolja seniorska odbojkaška ekipa u Istarskoj županiji.

Nakon kratkih govora i prezentacije Kluba podijeljene su zahvalnice i majice svima koji su na bilo koji način doprinijeli razvoju kluba kako osobno tako i institucije i poduzeća. Na kraju je prigodno razrezana torta, a to su simbolično učinili prvi predsjednik – profesor Vlado Juričić, kapetanica seniorki Ema Žgrablić i najmlađa članica kuba Iva Vujica.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa