Max City

U najvećem šoping centru u Istri bogat blagdanski program

0

U najvećem trgovačkom centru u Istri Max Cityju, očekuje vas bogat  blagdanski program i Adventski sajam. Pozivamo vas u Max City i ovaj vikend jer vas očekuju nova iznenađenja te uprizorenje najvećih živih jaslica u Hrvatskoj. Bogat blagdanski program nastavlja se u Max Cityju. Zabava i veselje uz vedre ritmove zagrijat će vam srca i uljepšati vikend. Počinjemo već 22. prosinca od 11 do 13 sati s jutarnjim dijelom programa. Uz glazbene hitove i kostimirane animatore, zaplešite i pogledajte blagdanski plesni program Christmas Party.

Bit će tu hip hopa i break dancea koji će se nizati u živim koreografijama. U popodnevnom dijelu, koji počinje od 17 sati, uživajte s vašim mališanima u dječjim blagdanskim programima koje donosi Baka Mraz. Djeca će moći uz Baku Mraz i Vilenjaka mijesiti i izrađivati maštovite božićne kolačiće. I ne samo to, jer će djecu, kostimirani animatori zabavljati cijelo popodne blagdanskim bojalicama, fotografiranju uz prigodne rekvizite te oslikavanju lica i ručica blagdanskim motivima.

Za nedjelju smo pripremili iznenađenje. Jutarnji dio programa počinje također u 11 i traje sve do 13 sati. Pogledajte predstavu Janko luta duž Božićnog puta, a stiže nam i Djed Božićnjak koji će animirati djecu i sve one koji se još osjećaju kao djeca u ovim blagdanskim danima. Napišite pismo Djedici ili se oslikajte s motivom Rudolfa u radionicama koje  vas dočekuju u Max Cityju.

Iznenađenje dolazi u 16 sati kad će se u Max Cityju upriličiti najveće žive jaslice u Hrvatskoj.  Ovaj vikend ne smijete propustiti program koji vam daruje Max City. Dođite, opustite se i uživajte u blagdanskom ozračju. Svi programi su besplatni, a radove koje djeca naprave na radionicama bit će lijepe uspomene i ukrasi za vaš blagdanski uređen dom.

Svakako vas pozivamo da se uključite i u ostale posebne događaje i akcije koje Max City centar podržava kao što je prigodna izložba i prodaja radova nastalih u suradnji štičenika Doma za odrasle osobe Vila Maria iz Pule i umjetnika HDLU-a Istre. Također potražite  cvijetove i mašne koji se prodaju u sklopu humanitarne akcije Uljanik za bolje sutra. Štand se nalazi unutar centra i možete ih potražiti tijekom cijelog mjeseca.

Odmah ispred centra smješten je i Adventski sajam koji nudi i ono nešto više da bi blagdanski ugođaj bio savršen. Uz kuhano vino, fritulice i ostale delicije, odmorite se od svakodnevnice i uživajte u blagdanskom duhu koji nas obuzima ovaj mjesec.

Max City vam donosi više od 60 trgovina, ugostiteljskih objekata i dodatnih sadržaja. Radno vrijeme centra je od 9 do 21 sat, s iznimkom Plodina koji će raditi od 7 do 22 sata. Ugostiteljski objekti imaju prilagođeno radno vrijeme. Sve informacije i detalje programa pratite na službenoj web i Facebook stranici. Max City vas očekuje!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa