Iskoristite popust od 30 posto u Argentumu i kupite poklon koji će izmamiti osmijeh na lice svake žene!

0
Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum
Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum

Jeste li se ikada zapitali što je toliko čarobno u prosincu, mjesecu koji toliko oduševljava i mnoge od nas na bezbrojne načine iznova povezuje? Tajna je u čudesnim trenucima koji s lakoćom griju srca i mame osmijehe na lica. Naizgled obični momenti poput pogleda na prve pahulje i blagdanske dekoracije ili iznenađenje pri otvaranja poklona zapravo su besprijekorno dragocjeni trenutci, tipični za ovo doba godine.

Upravo nova kolekcija modnih dodataka srebrnarnica Argentum preslikava svu raskoš, blještavilo i ljepotu blagdana kroz srebrni sjaj nakita optočen cirkonima. Zanimljivi geometrijski oblici i svečani pleteri na narukvicama i ogrlicama razveselit će one željne odvažnih modnih detalja i poslužiti kao omiljeni ukras kojim će zakoračiti u godinu novu.

Ove zime optočite se stilom i prepustite zimskoj bajci iz Argentuma uz 30% popusta na cjelokupan asortiman besprijekornih modnih dodataka.

Potražite svoj idealan komad nakita ili jedinstveni božićni poklon bliskoj osobi u poslovnici Argentuma u novom Max city shopping centru ili na staroj adresi Flanatička 10, a više informacija saznajte na internetskoj stranici na http://www.argentum.hr/

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa