Tradicionalni Božić u INK-u u Pulu dovodi Gorana Karana i Ninu Kraljić

0
Goran Karan
Goran Karan

U pulskoj Komunalnoj palači 18.12. je održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen tradicionalni humanitarni koncert „Božić u INK“ na kojemu će nastupiti popularni glazbeni izvođač Goran Karan te mlada glazbenica, pobjednica natjecanja The voice Hrvatska i predstavnica Hrvatske na Eurosongu Nina Kraljić. Koncert će se održati u Istarskom narodnom kazalištu, Gradskom kazalištu Pula 20. prosinca s početkom u 20 sati, a sav prihod od prodaje ulaznica ove je godine namijenjen udruzi GEA - klubu žena liječenih od karcinoma dojke.

Zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci kazala je kako je i ovogodišnji humanitarni koncert prilika kako bi javnosti uputili zdravstvene poruke u smjeru prevencije raka dojke. “Također je ovo prilika da se zahvalimo svim članovima udruge GEA koji su nesebična podrška našim ženama u teškim životnim situacijama.” – poručila je zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci.

Promotor koncert Daniel Sponza kazao je kako mu je iznimno drago što se i ove godine održava humanitarni gala koncert u INK-u. “Ističem kako je od prihoda u prvih pet godina održavanja koncerta prikupljeno ukupno 170 tisuća kuna, a sredstvima se pomoglo radu Udruge cerebralne paralize Istarske županije, Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda, Školi za odgoj i obrazovanje,  pokojnom Puljaninu Dimitriju Kačini Giovanniniju te Sigurnoj kući Istra. Posebno me veseli što je ove godine koncert već rasprodan i što su željena sredstva namijenjena udruzi GEA prikupljena.”- kazao je Sponza.

Predsjednica Udruge GEA Pula Nataša Vitasović zahvalila se Humanitarnoj mreži Grada Pule, Gradu Puli i inicijatoru ovog koncerta Danielu Sponzu. “Iznimno nas veseli što je Grad Pula prepoznao naš rad i veliku želju za podizanjem svijesti o ovoj bolesti koja se javlja kod žena. Od strane lokalne zajednice nailazimo na otvorena vrata i dobro srce pri ćemu su dostupna sredstva koja su nam nužna kako bi pružili uslugu onima kojima je to najpotrebnije. Pozvala bih sve zainteresirane u naše savjetovalište na adresi Nobileova 1 na Kaštanjeru, koje je otvoreno za sve građane svake srijede od 17 do 19 sati.” – kazala je Vitasović te je poručila kako će donirana sredstva uvelike pomoći u obnovi i opremanju prostorija odnosno dvorane Udruge koja se koristi za vježbe uključenih žena.

Šestu godinu za redom humanitarni Božićni koncert podržava i Arena Hospitality grupa čija je  direktorica prodaje i marketinga Manuela Kraljević poručila kako Arena Hospitality grupa uvijek i sa zadovoljstvom podržava kvalitetne događaje i manifestacije poput ove.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa