Brojna iznenađenja u Max Cityju: Djed Božićnjak dijelit će slatkiše

0

Tijekom prosinca Max City vas poziva da uživate u kupovini, ali i doživite nezaboravne trenutke uz prigodne programe za djecu i odrasle. Najavljujemo program za ovaj tjedan. Pod programom naziva Ususret Božiću, održat će se pregršt zabavnih radionica, predstava, interaktivnih animacija i ostalih događaja. 15. prosinca od 11 do 13 sati družite se s Djedom Božićnjakom koji stiže u Max City. Podijelit će slatkiše, a moći ćete se i fotografirati s njime. Uz glazbu i ples za sve uzraste, uživajte u interaktivnoj predstavi Djed Božićnjak ide u mirovinu. Nek vas nasmiju vedri likovi iz ove blagdanske priče. Uslijedit će izrada snježnih pahulja uz kostimirane animatore te radionica zimskih bojalica. Uz dječji bodypaninting, vaša će dječica ponosno nositi prekrasne likove iz zimskih priča na svojim licima i ručicama.

Drugi dio programa održat će se u vremenu od 17 do 19 sati kada se djeca mogu uključiti u interaktivnu dječju igru Pahulja Memory. Za sudionike smo osigurali nagrade kao slatke darove u diplome. U nedjelju, 16.prosinca, također vas očekujemo od 11 do 13 sati na programima kao što je interaktivna prdstava Vrtuljak. Djed Božićnjak nas ponovo posjećuje i družit će se s dječicom, a moći će i napisati svoju želju Djedu Božićnjaku te tako osvojiti slatku nagradu. Uz radionicu Pahuljasti vjenčić i Snow tatoo vaša će djeca uživati u Max City-ju. 

Svi programi su besplatni, a radove koje djeca naprave na radionicama bit će lijepe uspomene i ukrasi za vaš blagdanski uređen dom. Svakako vas pozivamo da se uključite i u ostale posebne događaje i akcije koje Max City centar podržava. Tako će se od 14. prosinca održati prigodna izložba i prodaja radova nastalih u suradnji štičenika Doma za odrasle osobe Vila Maria iz Pule i umjetnika HDLU-a Istre. Njihove aktivnosti u Max Cityju bit će sve do 23. prosinca. A u sklopu humanitarne akcije Uljanik za bolje sutra 16. prosinca prodavat će se mašne i cvijetovi na štandu unutar centra. Njih ćete moći potražiti tijekom cijelog mjeseca.

Odmah ispred centra smješten je i  Adventski sajam koji nudi i ono nešto više da bi blagdanski ugođaj bio savršen. Uz kuhano vino, fritulice i ostale delicije, odmorite se od svakodnevnice i uživajte u blagdanskom duhu koji nas obuzima ovaj mjesec.

Max City vam donosi više od 60 trgovina, ugostiteljskih objekata i dodatnih sadržaja. Radno vrijeme centra je od 9 do 21 sat, s iznimkom Plodina koji će raditi od 7 do 22 sata. Ugostiteljski objekti imaju prilagođeno radno vrijeme. Sve informacije i detalje programa pratite na službenoj web i Facebook stranici. Max City vas očekuje!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa