nagrade grada umaga za uređenost

Najljepša je okućnica Lidije Sorčić, balkon Vere Štokovac, a izlog firme Procella

0
Nagrađeni građani s domaćinima
Nagrađeni građani s domaćinima

Stigao je dan još jednog godišnjeg ciklusa nagrađivanja najljepše uređenih okućnica, balkona i izloga u Umagu, u organizaciji Grada Umaga i Turističke zajednice grada Umaga, a s ciljem promoviranja uređenja grada i kvalitete življenja u njemu. Najbolje uređeni okoliši stambenih ili poslovnih objekta čine bitnu kariku u stvaranju imidža lijepog Umaga, stoga je riječ o vrlo važnom priznanju svakog od nagrađenih kandidata.

Nakon posjeta i pregleda stručne komisije u sastavu ing. Ester Brajković Vladilo, Ivane Coslovich i Ive Jakac Brajković, Turističko vijeće TZ-a Umag, na sjednici održanoj 8. studenog donijelo je Odluku o dodjeli priznanja i novčanih nagrada za najbolje uređeni okoliš stambenog objekta, najljepše uređeni balkon te najljepše uređeni izlog na području Grada Umaga u 2018. godini.

Vlasnicima prekrasnih okućnica, balkona i izloga nagrade su uručili direktor Turističke zajednice grada Umaga Milovan Popović te gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese 12. prosinca u prostorima POU „Ante Babić“ Umag. Kategorija najljepše uređenih okućnica donijela je tri nagrade. Trećeplasiranom je proglašena okućnica gospodina Elija Žufića kojemu je pripala nagrada od 700 kuna, drugoplasiranom je proglašena ona gospodina Maurizija Mikca u Juricanima kojemu je pripala nagrada od 1.000 kuna, dok je najljepše uređenom okućnicom odabrana ona gospođe Lidije Sorčić kojoj je pripala nagrada od 1.500 kuna.

Drugo mjesto za najljepše uređeni balkon pripao je Kati Bajo kojoj je uručena nagrada od 500 kuna, dok je nagrada za najljepše uređeni balkon u 2018. godini pripala Veri Štokovac kojoj je uručena nagrada od 700,00 KN. Nagrada za najljepše uređeni izlog ove je godine pripala poduzeću „Procella d.o.o.“, a vlasniku Zoranu Goljevščeku i supruzi Ivani je ovom prilikom dodijeljena nagrada od 700 kuna. Nagrađivanjem okućnica, izloga i okoliša Grad Umag i TZ grada Umaga žele potaknuti građane da se prijave na natjecanje i pokažu rezultate svog truda i rada. Natjecanje je ujedno i vid nagrađivanja građana Umaga koji svojim doprinosom uljepšavaju sliku grada.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa