božić u labinu

Svaka čast Prljavcima u petak, ali subotnji koncert bit će zakon!

0
Queen Real Tribute Band
Queen Real Tribute Band

Glavne zvijezde ovogodišnje manifestacije Božić u Labinu su Prljavo kazalište. Nakon Parnog valjka prije dvije godine i Željka Joksimovića lanjskog Božića, ne treba ni sumnjati da će Zelenice i u petak, 21. prosinca biti dupkom pune.

No, mene osobno više privlači koncert koji će se na istom mjestu održati dan kasnije, a to je nastup Queen Real Tribute Banda iz Beograda, po mnogim mišljenjima najbolji Queen tribute band u Europi.

Labin se ovim koncertom na najbolji mogući način uključio u queenomaniju koja je nakon početka emitiranja 'Bohemian Rhapsody', biografskog filma o Freddieu Mercuryu, zahvatila čitav svijet. Inače, ova međunarodna glazbena atrakcija u Labin dolazi zahvaljujući tvrtki Rockwool.

Da je riječ o izuzetnom bendu možete vidjeti iz priloženih video snimaka. Prva je nastala u studiju Radio Beograda, a druga je s koncerta u Beogradu na kojem su kultnu 'Bohemian Rhapsody' izveli zajedno sa simfonijskim orkestrom pod ravnanjem Miloša Jovanovića. Zato, svaka čast Prljavcima u petak, ali subotnji koncert bit će do jaja! (Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa