Ove su Istranke ušle na listu najmoćnijih žena Hrvatske!

0
Gordana Deranja, Tamara Perko i Virna Višković Agušaj
Gordana Deranja, Tamara Perko i Virna Višković Agušaj

Puljanka Tamara Perko, predsjednica Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak i ove je godine ušla u top deset najmoćnijih žena hrvatskog biznisa po izboru tjednika Lider. Zasjela je na četvrto mjesto, što je jedna pozicija niže u odnosu na lani, kada je bila na trećem mjestu.

Poslovni tjednik Lider, u suradnji s tvrtkom Bisnode, već 13 godina objavljuje listu 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa prema upravljačkoj moći, odnosno ukupnim prihodima koje su kompanije kojima upravljaju ili nadziru ostvarile u prošloj godini. Tako listu 300 najmoćnijih čini 50 predsjednica uprava, 150 članica uprava te 100 članica nadzornih odbora, dok je top 10 najmoćnijih izbor Liderove redakcije.

Na osmom je mjestu Puljanka Gordana Deranja, predsjednica Hrvatske udruga poslodavaca, a Istranki, ili osoba povezanih s Istrom, ima i na listi najmoćnijih predsjednica uprava. Na listi predsjednica uprava su se tako našle Rapčanka Virna Višković Agušaj iz Holcima na 16. mjestu te Zrinka Bokulić iz Lagune Novigrad na 31. mjestu.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa