Dražen Zečić nastupa na fešti Nogometnog kluba Pazinka

0
Dražen Zečić
Dražen Zečić

Obilježavanje 70. godišnjice Nogometnog kluba Pazinka održat će se 7. prosinca 2018. godine, manifestacijom koja počinje u 19 sati u Velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma u Pazinu te koncertom u subotu, 8. prosinca na kojem će nastupiti Dražen Zečić & Banana bend, Replay Band te DJ Foka u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu s početkom u 21 sat.

Cilj obilježavanja 70. obljetnice kluba je okupljanje svih navijača i simpatizera kluba, koji predstavlja najveći nogometni rasadnik u središnjoj Istri te okuplja brojne igrače iz cijele Istre, koji su vezani uz klub. Nogometni klub Pazinka – Pazin klub je bogate tradicije započete još 1912. godine, a organizirano u sadašnjem formatu iza Drugog svjetskog rata, a zanimljivost je kluba da je prošao kroz sve rangove natjecanja od Prve hrvatske nogometne lige na niže. Pazinski nogometni fenomen koji se očituje u brojnim usponima i padovima kluba bit će evociran kroz retrospektivu igrača koji su nastupali za taj klub kroz osobne priče, kao i kroz navijački objektiv, toliko specifičan za ovaj klub u godini u kojoj navijačka skupina Plava Legija slavi 30. obljetnicu formiranja.

Uz glazbene goste s područja Pazina, predstavit će se aktualne kategorije igrača ispod 9 godina, ispod 11 godina, pionira, kadeta, juniora, seniora i veterana, pa ovim putem klub poziva sve roditelje, djedove, bake, braću, sestre i druge da dođu na svečanost obilježavanja obljetnice kluba. Nakon svečanosti predviđeno je zajedničko druženje uz malo hrane i pića, puno glazbe i zabave, a za djecu je pripremljen poseban program uz mađioničara, te u kratkim crtama za svakoga ponešto. Aktivnosti obilježavanja 70. obljetnice protegnut će se do kraja nogometne sezone 2018/2019. odnosno do lipnja 2019. godine kada se planira ugostiti nekog od aktualnih hrvatskih prvoligaša te brojnim drugim aktivnostima proslaviti ovaj vrijedan jubilej.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa