štrajkaški odbor

Napustili sastanak s Končarom: 'Ne nudi ništa, osim savjete'

4
Danko Končar (foto: Novac.hr)
Danko Končar (foto: Novac.hr)

Članovi Štrajkaškog odbora napustili su u ponedjeljak navečer nakon trosatnog razgovora sastanak s Dankom Končarom, na kojemu su bili i članovi Nadzornog odbora i Uprave Uljanika te direktori svih društava Uljanika, nezadovoljni što ni u razgovoru s njim nisu dobili nikakve konkretne informacije niti rješenja za teško stanje u pulskom brodogradilištu, piše tportal.

Članovi Nadzornog odbora Uljanika pozvali su prošlog tjedna Danka Končara i njegovu tvrtku Kermas energija, koju je Uprava Uljanika u ožujku ove godine izabrala za strateškog partnera, da se definitivno izjasne i djelima pokažu jesu li ozbiljni u namjeri da budu strateški partneri Uljanika ili da jasno kažu da ih ta uloga ne zanima. "Očekivali smo puno od ovog sastanka, na kraju opet nismo dobili nikakve odgovore na naša pitanja. Strateški partner nam ne nudi ništa, osim savjete," kazao je Hini predsjednik Štrajkaškog odbora i čelnik Jadranskog sindikata Boris Cerovac.

Povjerenik Sindikata metalaca Hrvatske (SMH) u Uljaniku Đino Šverko izrazio veliko nezadovoljstvo današnjim sastankom s Končarom.

"Mislili smo da ćemo radnicima moći u utorak ujutro poručiti dobre vijesti, no i dalje nema pomaka po tom pitanju. Nadali smo se kratkoročnoj pomoći, konkretnim mjerama, no Končar nam nije ponudio nikakva rješenja. Ako je pravi strateški partner onda bi nam trebao sada pomoći, što će nam pomoć kada društvo bude otišlo u stečaj," poručio je Šverko, donosi tportal.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA / SKIPER/SKIPERICA - SKIPPER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VRTLAR/KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA