Humanitarni koncert

Uljanikovci su pomagali drugima, pomognimo sada mi njima!

0

U Disco clubu Uljanik 7. prosinca u organizaciji Fb Puljana humanitaraca, održati će se humanitarni koncert kojem je cilj pomoći djelatnicima brodogradilišta Uljanik, posebice djelatnicima koji su zbog težih bolesti duže vremena na bolovanju.

Volonteri Udruge naglašavaju da su djelatnici Brodogradilišta Uljanik zadnjih 6 godina prikupljali hranu i higijenske potrepštine, te su na taj način preko Udruge pomogli velikom broju potrebitih obitelji i pojedinaca našega grada. Budući da su sad ti isti djelatnici u velikim problemima, Udruga organizira ovaj koncert s željom da se prikupi što više sredstava, da bi se pomoglo što većem broju djelatnika i njihovim obiteljima.

Ulaznica je 30 kuna, koncert počinje u 21 sati a naastupaju Mauro i Irena, Franko Krajcar i Indivia, 052, Wiskhey Train i Flo Mastersi. Nakon svirke posjetitelje će zabavljati DJ Hrki! Ukoliko niste u mogućnosti doći, a želite pomoći, možete to napraviti i uplatom na IBAN: HR4223400091510962362, ili donacijom hrane i higijenskih potrepština u prostorije udruge, u Dobrichevoj 32.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa