Vitasović ne želi na Doru: Njegovo objašnjenje će vas zapanjiti!

1
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Neka vama Dore, ja ću pjevati studentima, kaže Alen Vitasović (50). Istarski glazbenik u petak će nastupati na Brucošijadi zagrebačkog Filozofskog fakulteta. Tom je prilikom otkrio kako mu ne pada na pamet ponovno sudjelovati u izboru za hrvatskog predstavnika na Euroviziji. HRT je, naime, vratio Doru pa će gledatelji opet moći glasati za izvođača i pjesmu koje žele vidjeti na Eurosongu. Vitasović, međutim, ne vjeruje da je postupak transparentan, kakvim se prikazuje, piše 24sata.

- Nikad više neću ići na Doru ni na bilo koji način biti dio tog showa. Dora je namještena i već se zna pobjednik - uvjeren je Vitasović, koji je ove godine proslavio 35 godina glazbenog rada i 25 godina profesionalne karijere., javlja 24sata.

Alen je nekoliko puta nastupao na Dori, ali nikad nije pobijedio. - Kakva je to smijurija? Severina pjeva ‘Moja štikla’ i pobijedi, a ja pjevam ‘Ja ne gren’ i ne prođem - kaže Alen, čija je pjesma, koju je pjevao na Dori 2009., postala hit, koji se i danas pjeva. - Dora je najobičnija sramota, zbog koje se onda sramotimo i na Eurosongu. Ne želim sudjelovati u toj sramoti - izravan je Vitasović, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa