Ćorluka u mirovini: Franka ga zeza dok gleda 'repku' s tribina

0
Foto: 24sata/Instagram
Foto: 24sata/Instagram

Pjevačica u usponu Franka Batelić (26) je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa suprugom Vedranom Ćorlukom (32) i objasnila kako prvi put gledaju reprezentaciju zajedno s tribina. Vedran se u kolovozu 'umirovio' od igranja u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. - Gospon reprezentativni umirovljenik i ja prvi put gledamo repku zajedno s tribina! - napisala je Franka i dodala da je ponosna na svog supruga, piše 24sata.

Čarli se od reperezentacije oprostio emotivnim pismom i zahvalio obitelji, prijateljima i suigračima na podršci i nezaboravnim trenucima, a Franka ga je podržala na Instagramu. - Priznajem, suza je u oku. Vrijeme je za neke nove pobjede, nove avanture, nove izazove, bitke koje ćeš ti onako suvereno, odlučno i čvrsto voditi i pobijediti kako samo ti znaš - napisala je tada Franka.

Vedran trenutno igra za ruski Lokomotiv, a Franka ga vjerno prati pa je nedavno otišla podržati supruga i na utakmici u Portu. Franka je u Porto stigla u društvu svoje vjenčane kume Stefani Vozile.  Mali odmor s prijateljicom u Portugalu pjevačica je na svom Instagramu opisala riječima: - Osjećam se zaljubljena u Porto danas! Savršeno mjesto za izgubiti se. Nadam se da će me putevi ponovo dovesti tebe Portugale - kaže Franka, javlja 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa