Četiri žene predstavile nestvarno koketiranje betona i svjetla

0
Danica Jelenić, Virna Višković Agušaj, Katja Sošić i Loredana Jurman Papišta
Danica Jelenić, Virna Višković Agušaj, Katja Sošić i Loredana Jurman Papišta

„Snaga svjetla iz čvrstoće betona“, naziv je eventa koji se 16. studenog održao u sklopu Design Districta, međunarodnog sajma namještaja i unutrašnjeg uređenja u Rovinju, a koji je i ovog puta donio niz lijepih priča o suvremenim interijerima.

Jedna od njih je i „Snaga svjetla iz čvrstoće betona“, zanimljiva priča o tome kako se u namještajni dizajn može originalno ukomponirati i beton.

Iako bi posjetitelj prezentacije očekivao da će o betonu i osvjetljenju pričati muškarci, priču o betonu i rasvjeti, koje proizvode četiri veoma uspješne hrvatske tvrtke, predstavile su četiri žene koje ih vode: Danica Jelenić, direktorica  Beton Lučko Zagreb, Virna Višković Agušaj, predsjednica Uprave Holcim Hrvatska, Katja Sošić, krajobrazna arhitektica i vlasnica Studija Plan 10 iz Rovinja i Loredana Jurman Papišta, direktorica Eltora iz Pazina, tvrtke koja se bavi proizvodnjom rasvjete.

Njihova su izlaganja bila to zanimljivija jer su posjetiteljima prezentacije „Snaga svjetla iz čvrstoće betona“ uspjele dočarati da dizajn ne znači da je riječ o nedostižno skupim proizvodima, već da dizajn znači da se promišlja o svakom detalju, što uključuje izgled, kvalitetu izrade, ali i koketiranje s nestvarnim.​ A svjetiljke Aston˛&B-ton i beton, ukomponirani u dizajn interijera i eksterijera, su na ovogodišnjem Design Districtu dočarali da je to nestvarno koketiranje zapravo vrlo originalno i lijepo. (Eleonora Vlačić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa