Iz Karlovca u Poreč: Sestri poslala 500 kuna, ukrao ih poštar

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Nakon što smo u četvrtak prenijeli priču nezadovoljnih građana koji preko HP-a pošiljke nisu nikada dobili, slučaj nestanaka novca iz Poreča ekspresno je riješen, piše 24sata. Kako su nam odgovorili iz Korporativnih komunikacija HP-a, izvršena je interna provjera kojom su utvrđene nepravilnosti u dostavi poštanske uputnice. Protiv odgovornog djelatnika odmah je, po utvrđivanju navedenih nepravilnosti, pokrenut stegovni postupak, a odgovorni je poštar vratio otuđeni novac. Isplata korisnici iz Poreča, obavit će se tijekom naredna dana. 

Također kažu, da ovakvi slučajevi vrlo su rijetki, ali kad se dogode, Hrvatska pošta brzo reagira. Također, ukoliko se utvrdi odgovornost poštara koriste se i najstrože sankcije te se slučaj prijavljuje policiji koja dalje postupa u skladu sastojim ovlastima, bio je njihov odgovor. 

Podsjetimo, čitateljica iz Karlovca poslala je sestri u Poreč 500 kuna HP-ovom uplatnicom za rođendan, no novac nikad nije stigao, jer je netko drugi falsificirao njen potpis i tako otuđio i zadržao novac. Nakon tri dana šetnje u poštu i bezbroj papirologije, ovaj je slučaj sad riješen, javlja 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa