Pogledajte tko će nastupiti na festivalu 3,2,1, Pjevaj u Vodnjanu!

0

Ove godine četvrtu godinu zaredom u Vodnjanu se održava Festival mladih pjevačkih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“ u organizaciji Grada Vodnjana-Dignano i Pučkog otvorenog učilišta - Universita' popolare aperta „Vodnjan-Dignano“. Na audiciju se prijavilo preko 40 kandidata, od koji je u polufinale prošlo 28, dok je najboljih 21 izborilo svoje mjesto u velikoj finalnoj večeri, koja će se održati u vodnjanskom domu mladih ovog petka 16.11.2018. godine, s početkom u 19 sati.

U kategoriji od 1-4 razreda nastupiti će: Simona Paliska, Ema Ostoni, Nikol Gržinić, Vita Perišić i Leda Turato, u kategoriji od 5-8 razreda: Valentina Patrun, Dinela Kazalac, Aurora Matošević, Sky Leček-Beever, Veronika Pervan, Toni Hrvatin, Carlo Božić, Tara Vidović i Roberta Rezg Brown, te u kategoriji srednja škola: Noemi Rojnić, Natali Radovčić, Ani Švić, Natali Polić, Aida Tokić, Romina Peti i Lorena Kajić.

Osim bogatog natjecateljskog dijela programa, posjetitelje u revijalnom dijelu očekuje jedno posve magično iznenađenje! Na pozornicu će zakoračiti jedan od najboljih iluzionista na našem prostoru Magic Albin koji će 3,2,1...PJEVAJ! publici predstaviti atraktivne iluzije! Spremite se na magičnu večer uz nastup koji ćete odgledati u jednom dahu! A kako bi zaokružili ovu posebnu večer i učinili je još ljepšom, organizatori će sve finaliste nagraditi izletom iznenađenja, dok će najbolji mladi pjevački talenti u svakoj kategoriji biti nagrađeni atraktivnim nagradama!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa