Studira u Puli i pjeva na pirovima: 'Meni je u Istri predobro' (video)

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nensi Mitrović ima tek 19 godina i spremna je na pjevačku karijeru. Pjevanjem se bavi od osnovne škole, a pjevala je od crkvenog zbora pa sve do svadbi. ''Volim pjevati po svadbama, ali nisam to još radila profesionalno. To vam je više usput, ja dođem na svadbu pa se uguram bendu da otpjevam nešto. Ali trenutno se okupljamo kao bend i uskoro planiram krenuti baš s nastupima na vjenčanjima. Što se tiče crkvenog zbora, to sam išla u osnovnoj školi, ali volim se izražavati i kroz taj način. Supertalent je odlična odskočna daska. Ovo mi je super reklama za posao kojim ću se baviti, ali željela sam i pokazati svojim vršnjacima da se ne plaše pokazati svoj talent i slijediti svoje snove'', kazala je Vukovarka Nensi koja trenutno studira u Puli, piše Dnevnik Nove TV.

'Ja sam iz manjeg mjesta pored Vukovara, ali kroz školovanje sam više gravitirala prema Vinkovcima. Nažalost mnogi iseljavaju iz tih krajeva. Evo i ja sam trenutno u Puli gdje studiram i oduševljena sam Istrom, meni je tu predobro. Često, kada mi nedostaje obitelj odem u Berak, moje rodno mjesto'', govori mlada pjevačica te otkriva od koga je najviše učila.

''Jako volim Maju Šuput i eto namjeravam i ja krenuti s nastupima po svadbama. Ona ima puno energije i sjajna je ali ja ću više pjevati strane pjesme. Ja obožavam Beyonce i zapravo sam uz nju učila kako pjevati, kako se ponašati na pozornici…'', otkrila je Nensi za Dnevnik na čijim stranicama možete pogledati djelić njenog nastupa na Supertalentu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa