U petak u Umagu promocija prvog spota pjevačice Bojane Žamarija

0
Bojana Žamarija
Bojana Žamarija

Bojana Žamarija, Labinjanka koja živi u Umagu, snimila je svoju prvu pjesmu i spot „Više nema nas“, koji će promovirati u petak 7. prosinca s početkom u 19 sati u Taverni Mediteran hotela Melia Coral for Plava Laguna Umag. Žamarija je autorica teksta i glazbe, za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić, a spot, snimljen na Girandelli u Rapcu, potpisuje Eric Vojak.

„Radi se o baladi u kojoj sam željela pokazati svoju autentičnost u pjevanju i možda se na jedan određeni način vratiti u godine u kojima su glazbene kompozicije imale dušu i jedan drugi stil od ovog današnjeg“, kaže autorica.

Pjeva od malih nogu, a svoje prve solo nastupe imala je u Minicantantima i skupinom XL pod vodstvom Sabrine Stemberga Vidak. Nadahnuta tim iskustvima dolazili do spoznaje da je pjevanje upravo ono što je ispunjuje i čime se želi baviti. Završila je srednju glazbenu školu u Puli, teoriju i solo pjevanje, a kasnije je diplomirala Management za ugostiteljstvo i turizam u Opatiji.

„S 18 godina počela sam nastupati po hotelima u Rapcu, u duu i triu, a posljednjih osam godina nastupam sama kao one man band, klavir i vokal. Živim u Umagu već pet godina jer me ovdje veže najviše poslovnih angažmana, a glazba je jedino čime se bavim. S vremenom je u meni rasla želja da napravim nešto svoje i tako je proizašla moja prva pjesma pod nazivom " Više nema nas ", objašnjava Bojana Žamarija. (R. S.)

Bojana Žamarija (Foto Facebook)

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa