vjenčanje nikoline cvek

U rujnu bila s Lukom iz Pule, sad je s Mariom, a Jovica kaže da izmišlja

0
Nikolina i Mario (foto: 24sata)
Nikolina i Mario (foto: 24sata)

Naša veza je ozbiljna i čvrsta. Dugo smo skrivali da smo zajedno jer nisam htjela da mi se nebitni ljudi miješaju u odnos. Pronašla sam svoju srodnu dušu, koja se bavi istim poslom kao ja. Svira u bendu, otkrila nam je Nikolina Cvek (26), bivša natjecateljica showa 'Ljubav je na selu', piše 24sata.

Nikolina je osvojila srca mnogih muškaraca, ali Mario (26) je, kako kaže, jedina prava ljubav u njezinom životu. 

- Spremam vjenčanje, koje će biti u drugome mjesecu. Dobili smo blagoslov njegovih roditelja, koji su me prihvatili kao svoju kćer. Planiram i djecu jer je to doista muškarac kojeg volim najviše na svijetu. Osvojio me jer je lijep, zgodan i pametan. S Jovicom sam u dobrim odnosima, ali ga gledam samo kao prijatelja  - dodaje Nikolina, koja se ne boji da će joj neka djevojka oteti dečka. 

Naime, njezin sad već bivši zaručnik izjavio je kako je njezina priča velika laž. Josip Ćitarović Jovica (34) tvrdi, kako još ljubi fatalnu Nikolinu. 

- Sve što vam je Nikolina rekla je velika laž. Samo me pokušava napraviti ljubomornim izmišljajući neke druge dečke. Kao da ja ne mogu naći zgodnu djevojku i fotografirati se s njom te plasirati vijest da je to moja nova djevojka. Prije nekoliko dana bili smo zajedno. Ona je moja djevojka i nema drugog dečka. Čekao sam je punih šest godina, a sad je blokirala moj broj - otkrio nam je Jovica, piše 24sata.

Iako kao novog dečka s kojim je već dugo skupa Nikolina navodi Maria, u rujnu je kao novog dečka spominjala Luku iz Pule.

- Jovica ne govori istinu. Novi dečko Luka (27) i ja zajedno smo oko mjesec dana. Inače, on je iz Pule. Vidimo se svaki dan i jako smo sretni zajedno - rekla je Nikolina. Zajedničku fotografiju novopečeni par još ne želi objaviti na društvenim mrežama jer, kako Nikolina kaže, drže do svoje privatnosti. Luka pjeva od djetinjstva i svira gitaru.
 - Luka i ja planiramo snimiti duet uskoro - rekla je  u rujnu Nikolina.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa