nakon odlaska iz pulskog kazališta

Helena je sama s djecom, ali srećom tu je baka servis

0
Foto: 100posto
Foto: 100posto

Poznata pulska glumica Helena Minić Matanić posljednjih dana priprema predstavu u režiji Senke Bulić. Sve ostalo vrijeme posvećuje svojoj djeci, Maxu i Loli. Budući da je njezin suprug već dva mjeseca u Italiji gdje snima film, Helena je s djecom sama. Srećom, kaže nam, tu je baka servis koji uvijek rado uskoči i provede vrijeme s unucima, piše portal 100posto.

Za 100posto otkrila je sve o braku, majčinstvu, počecima ljubavi s Dadom, ali i poslu. Sretna je sa statusom slobodne umjetnice, koji je dobila nakon što je otišla iz Istarskog narodnog kazališta. 'Trenutno pripremam sa Senkom Bulić, ona režira, od Mirka Božića 'Kurlane' i premijera je krajem 11., početkom 12. mjeseca. Intenzivno sam u probama, a ostalo majka dvoje klinaca malih doma. Sve je jasno, dovoljno je da to kažem! Zahvaljujući bakama i dadilji uskladim sve. Dado je u Italiji, snima film, nema ga uopće u Hrvatskoj dva mjeseca već, nije lako, ali izdržat ćemo! Bilo je i gorih trenutaka', priča nam Helena.

Daljinu teško podnosi, no navikli su na sve. 'Teško je, mi smo naviknuti u tom smislu, naš posao to nosi. Ima tu lijepih i loših stvari! Uvijek je tu neka čar i neka žar stalno tinja u svemu tome. Zezamo se da su to neke formule, ali da nam fali zajedničkog vremena provedenog, fali itekako! Bit će, u staračkom domu', kroz smijeh će Minić Matanić.

O velikoj ljubavi i povezanosti Helene i Dalibora Matanića nepotrebno je govoriti. Fatalno su se zaljubili tijekom spremanja predstave u Puli, a ubrzo su zbog toga prekinuli tadašnje veze, uskoro i ušli u brak. Vrlo brzo stigla su i djeca, a Helena to objašnjava vrlo jednostavno. 'Nema tu premišljanja, nema ničega. Nema glave, to samo srce vodi i svemir se otvori i sve te vodi ka tome i o ničemu ne razmišljaš. Jednostavno, to je najljepša stvar koja mi se u životu mogla dobiti. I sada znam kada netko kaže: 'Aha, to je to'! Da, to tako ide. U roku tri mjeseca okrene se cijeli svemir, okrene se cijeli svijet, i na kraju se sve posloži', priča glumica. Ubrzo je, nakon vjenčanja u Puli, stigla i prinova. Djevojčica Lola, a potom i mali Max, uljepšali su dodatno žive bračnog para, piše 100posto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa