Uređen novi kružni tok centra Max City u Puli

0

Nakon što su u okruženju trgovačkog centra Max City izgrađene sve pristupne prometnice s pratećom infrastrukturom, ovih se dana dovršava i hortikulturno uređenje, a upravo je uređen i ozelenjen novoizgrađeni kružni tok budućeg trgovačkog centra. Obogaćen je stablašicama, srednje i niskim grmljem i ostalim biljem karakterističnim za uređenje zelenih površina ovog podneblja.

Podsjećamo, izgrađen je rotor na raskrižju Ulice Stoja i Veruda s pripadajućim privozima te novi krak, odnosno nova prometnica prema samom centru Max City, a uz to, izvedena su i četiri nova autobusna ugibališta – dva u Ulici Stoja i dva u Ulici Veruda.

U zoni kamenoloma izgrađena je prometnica, odnosno cesta kojom se spojila Ulica Fižela i Ulica Stoja s odvojcima prema trgovačkom centru, a u spojnom dijelu u Ulici Stoja izgrađen je dodatni nogostup. Cjelokupna vrijednost investicije iznosila oko 14,1 milijun kuna.

Trgovački centar Max City koji se nalazi na području bivšeg kamenoloma svoja bi vrata prema planu trebao otvoriti 8. studenog ove godine. Riječ je o investiciji vrijednoj 400 milijuna kuna koja će otvoriti oko 500 novih radnih mjesta. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa