Zvijezda Supertalenta zbog djevojke u Istri napravila ludu stvar!

0
Foto: Dnevnik/Facebook
Foto: Dnevnik/Facebook

Samir Nurkić svoje je glazbeno umijeće pokazao na Supertalentu. Sjajan harmonikaš glazbu živi od najranije dobi kada je pjevao u zboru "Zagrebački mališani". Nedugo nakon toga sa svojih nepunih pet godina počinje svirati harmoniku te upisuje osnovnu glazbenu školu. U najvećem žaru nastavlja svoje glazbeno školovanje te se upisuje u srednju glazbenu školu, a potom upisuje i Muzičku akademiju u Puli, piše Dnevnik.

Ipak, osim što je strastveni harmonikaš, strastveni je i romantik, pa je tako zbog ljubavi napravio prilično ludu stvar. ''Zbog svoje današnje izabranice koju sam do tada dva puta u životu vidio, a upoznao sam je u autobusu koji je vozio sudionike smotre folklora na kojoj sam svirao kao gost te doslovno razgovarao u ta dva puta 2-3 sata sa njom, u roku od 15 dana preselio sam se u njezin grad, i to u kuću preko puta njezine, 70 kilometara udaljeno od mjesta mojeg studija na koji sam redovno putovao. U Bujama sam živio skoro četiri mjeseca, dok gospođa nije popustila te se preselila sa mnom u Pulu da mogu nesmetano nastaviti živjeti i studirati'', otkrio je ovaj mladić u Supertalentu, a mi smo ga nazvali da provjerimo kako danas izgleda njihova ljubav, nakon što ju je osvojio.

''Zajedno smo sedam godina. Imamo sina, a i drugo je dijete na putu. Nismo se još uvijek vjenčali, ali imamo u planu. Sada živimo u Zagrebu. Nisam odustao od toga da činim iznenađenja i lude stvari za nju, ali nije to temelj dobre veze. Danas je puno više potrebno ulagati u vezu. Najvažnije je kvalitetno provedeno zajedničko vrijeme. Ja vam volim biti romantičan. Znao sam skuhati hranu, uzeti dekicu, posjesti svoju partnericu na skuter i odvesti je uz more. Večerali bismo uz šum mora'', govori nam Samir, koji je svjestan da žene vole ''frajere''.

''Možda neke žene vole 'veće frajere', ali što to znači? Najveći je frajer onaj koji zna raznježiti ženu i nasmijati je. Frajerluk brzo prođe, a romantika je ključna. Uskoro svoju ljubav vodim na malu turneju po Balkanu. Nije nikada bila u Beogradu, Sarajevu, Podgorici i Skopju pa ćemo autom lagano krenuti na jedno putovanje i uživati sa sinom, dok ne dođe drugo dijete'', otkrio je zakleti romantik.

Samir često ima gaže po različitim zabavama, privatnim feštama, a svirao je po Istri, Dalmaciji, u Švicarskoj… Nekada mu se zna dogoditi da mu guraju novac u harmoniku, a najveća novčanica koju je dobio bila je 500 eura.''Potrošio sam ih na kuhinju (smijeh) jer sam je taman kupovao. Dok sam bio mlađi, trošio sam novac na putovanja i zabavu. Moja je nevjenčana supruga magistar financija, tako da je ona sada preuzela upravljanje novcem'', kroz smijeh nam je otkrio mladi harmonikaš, javlja Dnevnik.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa