Jesen u znaku cirkona i listova:

Iskoristite popuste do 50% i zabljesnite srebrnim sjajem Argentuma!

0

Šuštanje lišća, vjetar u kosi i koloritne boje listopada najavile su novu sezonu, ali i novu kolekciju Argentum srebrnarnica. Kao i uvijek, moda prati kalendar godišnjih doba, a najveći trendovi rađaju se inspirirani okolišem u kojem nastaju. Zablistajte sljubljeni s prirodnim motivima i omiljenim komadima nakita koje u poznatoj srebrnarnici u srcu Šibenika do konca mjeseca možete kupiti po super prihvatljivim cijenama!

Baš kao i najveće ljubavi koje se dogode na prvi pogled tako se i Argentum nakit sljubio s romantičnim jesenskim ugođajem. Omiljeni ukrasi obogaćeni cirkonima oživjeli su u prirodnom ambijentu i dočarali svu ljepotu koju može prenijeti jedan modni detalj.

Miks toplih i hladnih boja poput grimizne, kraljevsko plave i raskošne ljubičaste najbolje dolaze do izražaja u kombinaciji cirkonskih naušnica i privjesaka iste nijanse, dok je najupečatljiviji komad sezone upravo nakit u obliku listova, koji je ujedno ponosni dio asortimana Argentum srebrnarnica s potpisom hrvatskih majstora zlatara.

Naušnice i ogrlice listova dolaze u tri varijante srebra; u klasičnoj, u žutoj pozlati i nježnoj rose gold pozlati. Uz Argentumovu kolekciju nakita postavlja se samo jedno pitanje: hoćete li se istaknuti i zasjati blještavilom cirkona ili pak birate neodoljive jesenske oblike nadahnute listopadnim drvećem?

Iskoristite popuste do 50 posto koji traju do kraja listopada i počastite se 'must have' srebrnim nakitom iz Argentuma!

Požurite na dobro poznatu adresu  u centru Pule - Flanatička 10, kontaktirajte ih na broj telefona 00 385 (0)52 216 406 te potražite na ARGENTUM web stranici.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa