Iznajmljivačica vile u Juršićima: Odmah sam osjetila dobru vibru

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Dobro došli u vilu Luz u Juršićima kraj Svetvinčenta - vodimo vas u modernu vilu za najam koja oduševljava goste iz cijelog svijeta lijepom arhitekturom, dobrom energijom i dizajnom. Menadžerica u jednoj riječkoj banci, Tamara Jelušić, najmom se bavi od 2003. godine, kad je o biznisu učila vodeći apartman u Njivicama na otoku Krku. Taj apartman prodala je 2015. godine, a ubrzo je, kaže, igrom slučaja, uz pomoć nekih poslovnih kontakata upoznala sve čari boravka u šarmantnom istarskom mjestu Svetvinčenat, piše Jutarnji list.

- Kad sam prvi put došla ovamo, odmah sam osjetila neku kemiju i dobru vibru kraja. Ukratko, u potpunosti me osvojio. Zbog toga sam odlučila krenuti u potragu za građevinskim zemljištem odgovarajuće kvadrature kako bih na njemu izgradila vilu za najam po svojem guštu, ali i guštu većine gostiju - prisjeća se Tamara Jelušić koja ističe da su apartmanski turizam na Krku i iznajmljivanje kuće za odmor s bazenom u Istri u svim segmentima dvije dijametralno suprotne situacije, piše Jutarnji.

- Drukčija je struktura gostiju koji imaju drukčije navike i potrebe. Prema mojem iskustvu, na Krku su gosti uglavnom Slovenci, Talijani i Česi koji se zadržavaju kraće, apartman im služi za prespavati, a većinu aktivnosti obavljaju izvan apartmana. Pod aktivnostima mislim na plažu, izlaske i slično. S druge strane, vile za odmor u Istri traže gosti iz Njemačke, Austrije, Belgije, Švedske, Švicarske... U toj kući provode dosta vremena, pogotovo kupajući se u bazenu jer ih odlazak na gradske plaže baš i ne zanima. Dolaze obitelji s djecom, a imperativ im je da se osjećaju dobro, ‘kao kod kuće’, i da im je ugodno - tvrdi Tamara koja je baš takvu kuću za odmor, koja pruža ugodu u svakom svojem centimetru interijera i eksterijera, realizirala i počela iznajmljivati u lipnju ove godine, donosi Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa