Vlasnik zatvorene pečenjare: Nakon infarkta treba mi posao bez stresa

0
Silvano Bedrina
Silvano Bedrina

Nakon što je 11. kolovoza na radnom mjestu preživio srčani udar, Silvano Bedrina, vlasnik mesnice i pečenjare Laganini odlučio se povući iz privatnog biznisa i zatvoriti mesnicu na tržnici u Labinu. Mesnica i pečenjara Laganini započela je s radom prije godinu dana, u prostorijama u prizemlju gradske tržnice.

 „Bilo je blizu jedne ure i zatvaranja markata kad sam s prijateljem odlučio poći na jedno kafe prije nego završim s poslom. Nismo stigli ni popit' kad me ulovilo slabo, teško disanje i srušio sam se. Završio sam na Hitnoj a nisam stigao ni meso posložit' i očistit'“, rekao je 63-godišnji Silvano iz Pule dodajući kako mu je nakon 47 godina dosta stresnog rada.

„Zatvorio sam i mesnicu u Puli i potpuno se povukao iz biznisa. Do mirovine mi fali sedam godina i želja mi je da ih odradim smireno bez stresa. Nakon operacije kuka koju odgađam već duže mislim do mirovine ostati na zavodu“, dodaje Silvano koji ipak ne miruje, već neko vrijeme radi u pulskim Plodinama, u mesnici.

„Radno mjesto mi je par stotina metara udaljeno od kuće i dobro mi je, smireno i bez stresa“, rekao je ovaj simpatični mesar koji je Labinjane u vrlo kratkom vremenu osvojio srdačnim pristupom. U labinskoj mesnici je ostala sva oprema koja je na prodaju, doznajemo od vlasnika. (Divna Knežević)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa