U Puli održana dodjela nagrada Camille Awards

0
Na dodjeli nagrade Camille Awards
Na dodjeli nagrade Camille Awards

U hotelu Park Plaza Histria u Puli 20. listopada je u sklopu International Sound & Film Music Festivala (ISFMF) održala dodjela Camille Awards, nagrade  koju struka dodjeljuje europskim skladateljima za ostvarenja u području filmske glazbe.

Na dodjeli nagrada u ime Grada Pule bila je prisutna pročelnica Upravnog odjela za kulturu Jasmina Nina Kamber, a dodjela je imala i humanitarni karakter te je cijelokupni prikupljeni iznos od ulaznica namijenjen uređenju kabineta glazbene umjetnosti pulske Gimnazije.

Camille Awards, uz suradnju s ISFMF-om, organizira ECSA, Europski savez skladateljskih društava (European Composer & Songwriter Alliance), krovna je udruga koja okuplja preko pedeset strukovnih organizacija europskih skladatelja iz dvadeset i pet europskih država. Uz svoju primarnu zadaću poboljšanja statusa europskih skladatelja i njihovih prava, ECSA organizira niz kulturnih i umjetničkih projekata kojima se promovira suvremena europska glazba svih žanrova. Nagrada Camille Awards je sufinancirana iz programa Creative Europe Europske Unije koji potiče kulturni i audiovizualni sektor.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa