slobodna radna mjesta

Novi oglasi za posao u Istri čekaju vašu prijavu!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Plan Adria je tvrtka specijalizirana za prodaju i opremanje bazenskih sustava, održavanje bazena te prodaju hidromasažnih kada, SPA opreme, sauna i kemikalija za tretiranje bazenske vode. Trenutno u Puli traže nove članove tima na poziciji Voditelj izgradnje bazena – građevinski tehničar. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 30. listopada.

Međunarodno društvo koje pokriva aktivnosti u oblasti proizvodnje i prodaje higijenskih proizvoda, SHP Group sačinjava 12 društava koja prodaju u 39 zemalja, a bazira se na tržišta srednje i južne Europe. Za poslovnicu u Puli zapošljavaju Operatera na stroju za obradu papira. Uvjete pročitajte u oglasu na MojPosao i prijavite se do 26. listopada.

Leggiero bar u Puli zapošljava Konobara. Početna plaća je 4.500 kn neto, svaki dodatno odrađeni sat i uloženi trud se nagrađuje sa do 1.000 kn bruto mjesečne stimulacije. Ako se želiš razvijati u okruženju u kojem imaš priliku napredovati, pošalji prijavu na oglas već danas, a najkasnije do 25. listopada.

PAB Akrapović je proizvodna tvrtka s više od 60-godišnjom tradicijom, usmjerena u razvoj i proizvodnju visoko kvalitetnih zaštitnih kaciga i osobne zaštitne opreme. Trenutno u Buzetu zapošljavaju Voditelja skladišta/Logističara koji će, između ostaloga organizirati skladišno poslovanje te rukovoditi radom u skladištu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 31. listopada.

Kontrol biro je kontrolna kuća koja pruža široki spektar usluga s područja zaštitu na radu, zaštite od požara, zaštitu okoliša i tehničke kontrole diljem Hrvatske. Trenutno zapošljavaju Voditelje poslovnice -  mag. ing. strojarstva/elektrotehnike/sigurnosti u Zagrebu, Dubrovniku, Puli, Rijeci, Šibeniku i Osijeku te Ispitivače – mag. Ing. strojarstva/elektrotehnike/struč. spec. ing. sig. za poslovnice u Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu, Splitu i Puli. Prijavite se na oglase do 22. listopada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa