Evo koji vas poslovi ovaj tjedan očekuju u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Automatic servis Buzet vodeća je tvrtka u segmentu prodaje toplih i hladnih napitaka te snack proizvoda putem samouslužnih automata na području Republike Hrvatske. Trenutno zapošljavaju Referenta prodaje. Rok prijave je 18. listopad, a detalje svakako provjerite u oglasu na MojPosao.

COD Express je osnovan 2014. godine kao tvrtka koja obavlja ostale poštanske usluge te kurirsku dostavu od vrata do vrata. Trenutno zapošljavaju Vozača/dostavljača za gradsku i međugradsku dostavu pošiljaka (Pula). Prijavite se na oglas do 19. listopada.

Cenosco zapošljava osobu na poziciji Web Application Developer u Puli i Zagrebu. Više informacija o poslodavcu, ali i o poslu pronađite u oglasu na MojPosao i prijavite se do 20. listopada.

Interlink-gastro ima više od 20 godina iskustva u distribuciji profesionalnih kuhinjskih uređaja te opremanju i projektiranju profesionalnih kuhinja. Za svoju poslovnicu u Poreču u potrazi su za Serviserom koji će, između ostalog, servisirati i montirati profesionalnu ugostiteljsku opremu te dijagnosticirati kvarove i popravljati nesipravne uređaje. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 15. listopada.

Tvrtka Europhone već duži niz godina uspješno posluje kao najveći franšizni partner vodećih hrvatskih teleoperatera. Imate priliku zaposliti se u Puli kao Prodajni savjetnik u poslovnici Hrvatskog Telekoma. Na oglas se možete prijaviti do 19. listopada.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa