'Supruga Klaudija mi je sve na svijetu, samo da ona ozdravi...'

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Lino Červar je borac, rukometni “trener svih trenera”. Legenda tog sporta u Hrvatskoj, Europi i svijetu. Čovjek koji nam je u prošlosti donio toliko radosti i zadovoljstva, ovih dana i tjedana proživljava pravu obiteljsku dramu. Linina supruga Klaudija, koja je godinu mlađa od 68-godišnjeg “Maga di Umaga”, vodi bitku s teškom bolešću, piše 24sata.

- Supruga mi ima tumor. Vodimo najtežu životnu bitku - kaže nam Lino Červar.Po njegovom glasu vidi se da mu je jako teško, glas je drhtav, a kako i ne bi bio. Nije lako kad vam je netko tako važan teško bolestan.

- Moram biti uz nju u ovim teškim trenucima, ona je uvijek bila tu za mene. To je žena koja je najzaslužnija za sve moje uspjehe. Sve što sam napravio u životu, itekako kako mogu njoj zahvaliti - rekao nam je Lino i nastavio: - Nadam se i vjerujem kako ćemo na kraju uz Božju pomoć dobiti ovu bitku. Kako će sve na kraju biti u redu.

Za bolest se doznalo nedavno, Lino je toliko zadužio hrvatski rukomet i PPD Zagreb,da je ova vijest svima koji vole taj klub i “kauboje” teško pala. - Naravno da u klubu imaju razumijevanja prema mojoj situaciji. Stali su iza mene odmah čim se za to doznalo. Klub je reagirao na pravi način. Rekao sam kako ću propustiti i neka gostovanja ove sezone kako bih bio uz bolesnu suprugu. Naravno da im to nije nikakav problem. Uz momčad ću biti na svim gostovanjima u Ligi prvaka, ali ću zbog ove situacije propustiti neke gostujuće utakmice u SEHA ligi - kaže Lino za 24sata.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa