Poslovi u Istri: traže se konobari, prodavači, developeri...

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Leggiero bar u Puli poziva sve zainteresirane za prijavu za posao konobara, potrebna su dva djelatnika. Poslodavac cijeni trud svojih zaposlenika i svaki dodatno odrađeni sat nagrađuje s do 1000 kuna bruto mjesečnih stimulacija. Osnovna plaća iznosi 4.500 kuna neto i radi se 5 dana u tjednu. Svoju prijavu možete poslati putem linka u oglasu koji je aktivan do 8. listopada. 

Roto Dinamic zapošljava prodavače u Puli, Zagrebu i Zaprešiću. Uvjeti su tri mjeseca radnog iskustva, srednja stručna sprema i poznavanje engleskog jezika. Javite se poslodavcu putem MojPosao portala.

MARODI tjestenina poziva vas na prijavu za posao voditelja ključnih kupaca.  U oglasu stoji da se očekuje visoka stručna sprema i minimalno pet godina radnog iskustva, kao i iskustvo vođenja prodajnog tima.

Ako ste zainteresirani za rad u Irskoj i po struci ste njegovatelj, pogledajte oglas irske agencije. Poslodavac pokriva troškove avionske karte i nudi vam ugovor na 12 mjeseci.

IN2 grupa više od 25 godina razvija IT rješenja za niz industrija i upravo zapošljava novog člana tima na poziciji MS software developer.  Ako si pravi zaljubljenik u Microsoft tehnologije i želiš pomak u karijeri, pošalji svoju prijavu najkasnije do  10. listopada.

Alarm automatika je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite. Do 8. listopada imaju otvoren natječaj za servisera sustava tehničke zaštite, za koji prednost imaju kandidati koji posjeduju licencu zaštitara - tehničara i radno iskustvo u tehničkoj zaštiti ili sličnim poslovima, ali to nije uvjet. Detalje natječaje možete pronaći u oglasu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa