Muhamed Kličić Cvajo: 14 puta zašto, gospodine Plenkoviću!

0
Muhamed Kličić Cvajo
Muhamed Kličić Cvajo

Muhamed Kličić Cvajo, dragovoljac Domovinskog rata iz Labina, koji je kao pripadnik tzv. Handžar divizije, koju su činili pripadnici bošnjačke nacionalne manjine iz Hrvatske, sudjelovao u borbama na sisačkom ratištu, više je puta do sada istupao u medijima, bilo kao svjedok ratnih zločina ili borac za braniteljska prava.

U svom najnovijem istupu Cvajo je napisao 14 otvorenih pitanja upućenih premijeru Andreju Plenkoviću:         

1. Gosp. Plenkoviću, zašto lažete da ste ispunili sva predizborna obećanja, a među ostalim i najvažnije: pitanje hrvatskih branitelja?

2. Gosp. Plenkoviću, zašto sam ja trebao biti likvidiran?

3. Gosp. Plenkoviću, zašto mi se ne izvinite, vi i vaša vlada, date mi zasluženu mirovinu da me makar financijski obeštetite i da živim kao normalan građanin (ali sumnjam, takvih u RH nema ili ih je jako malo). Izjebali ste ovaj napaćeni narod.

4. Gosp. Plenkoviću, imam 60 godina. Dvije godine sam bio u ratu, 90.-92, odlikovan dva puta i dobio spomenicu od pok. Franje Tuđmana (lični potpis). Zar mislite da mi je dosta 800 kn socijalne pomoći?

5. Gosp. Plenkoviću, zašto je ratni zločinac Praljak, osuđen u Haagu, heroj ovdje u Hrvatskoj, on koji je ubijao moje sunarodnjake muslimane u Bosni, a u isto vrijeme ja (musliman) sa dvije godine u ratu za ovu lijepu našu, sam socijalni slučaj?

6. Gosp. Plenkoviću, zar sam ja ubijao braću Srbe za 33 lipe na dan, a poslije rata su mi pomogli više nego vi i vaša vlada?

7. Gosp. Plenkoviću, zašto se je do sada ubilo i to svojom rukom više od 4000 hrvatskih branitelja?

8. Gosp. Plenkoviću, zašto nam državu vode kriminalci (banda) koji su već osuđivani ili čekaju suđenje, ima ih svugdje u Saboru, kao gradonačelnici, uvukli su se u sve pore kao paraziti?

9. Gosp. Plenkoviću, zašto su ovi biseri bolji od mene: Jakovčić, Čehok, Čačić, Saucha, Bandić, Kalmeta, Glavaš itd, itd… ima ih još?

10. Gosp. Plenkoviću, zašto kada tražim posao pitaju me o potvrdi suda o (ne)kažnjavanju, a to me nisu pitali kada sam se dobrovoljno prijavio u borbu za ovu lijepu našu, dok su drugi (druge) širili noge i bogatili se na račun ovoga rata i leđima branioca o kojima govorite (lažete) da ste sve riješili.

11. Gosp. Plenkoviću, čemu su služili rezervoari u „Jodnom“ u Sisku u kojima je bila kiselina?

12. Gosp. Plenkoviću, zašto je sve stalo kada i srce Đure Brodarca?

13. Gosp. Plenkoviću, zašto je ovaj narod „stoka sitna zuba“?

14. Gosp. Plenkoviću, zašto lažete? Sramite se!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa