Pogledajte koji poslodavci zapošljavaju ovog tjedna u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

IHC Engineering Croatia je dizajnerska i inženjerska tvrtka koja se bavi izgradnjom brodova. Trenutno u Rijeci i Puli zapošljavaju na tri pozicije: Shipbuilding Engineer, IT Support Officer i Office Assistant. Detalji, kao i mogućnost prijave na oglas su na MojPosao.

Tvrtka Scapula za graditeljstvo također zapošljava na tri pozicije: Strojar – rukovatelj građevinskim strojevima, NKV radnik i Vozač teretnog vozila. Radi se u Poreču i okolici, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglase do 25. rujna.

Electus za svog klijenta, vodećeg međunarodnog pružatelja usluga službe za korisnike traži odgovornu i stručnu osobu za rad na poziciji Suradnika u korisničkoj podršci sa znanjem talijanskog jezika. Poslodavac nudi fiksna primanja, rad u dinamičnoj atmosferi, edukaciju te mogućnost napredovanja i razvoja karijere. Ako zadovoljavate uvjete navedene u oglasu, pošaljite prijavu do 28. rujna.

Draco je firma koja broji već 20 godina uspješnog djelovanja postavljajući standarde za hidroizolacijske sustave, razvijajući nove tehnologije i proizvode s naglaskom na kontrolu kvalitete i brigu o okolišu. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Sales Manager/Voditelj prodaje. Opis posla, odgovornosti, ali I pogodnosti ovog radnog mjesta pročitajte u oglasu na MojPosao.

Stillmark Zagreb d.o.o. ekskluzivni je zastupnik vrhunskih francuskih brandova s prirodnom kozmetikom: L'Occitane, Melvita i Le Couvent des Minimes. Za trgovinu L’Occitane u Puli (trgovački centar Max Stoja) traže Estetskog savjetnika – prodavača kozmetike. Na oglas se možete prijaviti do 24. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa