Naš kolumnist komentirao stanje u Uljaniku za televiziju N1 (video)

8
Damir Strugar (foto: N1)
Damir Strugar (foto: N1)

Novinar našeg portal Damir Strugar komentirao je za N1 televiziju stanje u Uljaniku.

"Završava se priča oko Uljanika na čudan način. Stvorene su stotine milijuna eura duga, nema krivca. Rossanda traži da mu se kaže što je pogrešno radio, gledamo predstavu IDS-a i HDZ-a. IDS govori da ne znaju što se zbivalo", govori Strugar. "Nemoguće je da se bilo što desi u Puli, a da gradonačelnik Miletić ne zna za to. On je najinformiraniji čovjek u gradu", kaže. Premijer je bio u Puli. 

"Gledali smo premijera koji je turistički razgledao Uljanik za nula kuna i pustio da se stvari razvijaju kako će se razviti. Ja ne znam kako će se to riješiti. Loptica je spuštena iz Zagreba u Pulu. Nemoguće je to u Puli napraviti ako ne dođe ekipa iz Zagreba i ne obavi posao. Nećete mi reći da načelnik PU istarske nije povezan s IDS-om...", govori Strugar. Što se tiče Danka Konačara, Strugar smatra da je on "fenomen svoje vrste".

"Nije se ni u socijalizmu pokazao velikim direktorom, on sad traži svoje novce. Ako ih dobije nazad, on će se pokupiti. Što drugo da radi?", pita se Strugar."Tisuću radnika u Uljaniku je viška. I što ćemo sada? To i sindikati znaju", zaključio je. Cijeli razgovor s kolumnistom našeg portala Damirom Strugarom, pogledajte u videu na ovom linku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa