Pulske mažoretkinje primaju nove članice

0

S početkom nove školske godine Pulske mažoretkinje primaju nove članice i pozivaju sve djevojčice i djevojke od 5 do 20 godina da im se pridruže. 

Upisi u Pulske mažoretkinje odvijat će se u MMC-u Karlo Rojc, u prostoriji Pulskih mažoretkinja, na prvom katu, svakog ponedjeljka, srijede i petka od 18,30 do 20 sati

Kroz rad u Pulskim mažoretkinjama, pored učenja plesnih tehnika i posebne tehnike rada s rekvizitima (štap, pom poni, zastave), djeca kroz zabavu i ples razvijaju motoričke i socijalne vještine te osjećaj za ritam. Također, kroz javne nastupe djeca se oslobađaju straha te razvijaju samopouzadanje i osjećaj pripadnosti grupi.

Treninzi se provode u grupama organiziranim po dobnom uzrastu i predznanju, a vode ih licencirani treneri s dugogodišnjim iskustvom.

Pulske mažoretkinje prošle su godine proslavile 25 godina kontinuiranog rada. Kroz svojih 25 plesnih godina tim je proputovao gotovo cijelu Europu te osvojio pregršt medalja na državnim i europskim prvenstvima. Pulske su mažoretkinje aktualne viceprvakinje Hrvatske u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa