Ako ste trgovac, razveselit će vas bogata ponuda poslova u Istri

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

DRACO, tvrtka koja se bavi hidroizolacijskim sustavima, ima otvoren natječaj za voditelja prodaje. Novog člana tima očekuju razne pogodnosti: službeno vozilo, poslovna kreditna kartica, besplatan godišnji sistematski pregled, kvartalni bonus uz iznadprosječnu plaću. Ako imate iskustvo u prodaji s dokazanim rezultatima, nemojte propustiti ovu priliku!

JYSK poziva sve zainteresirane na prijavu za posao prodavača u Puli. Oglas je aktivan do 18. rujna, a prijava je moguća isključivo putem linka na dnu oglasa.

U prodaji zapošljava i BIPA, i to na više lokacija: Zagreb, Pula, Makarska, Trogir i u Lepoglavi. Od kandidata se traži minimalno šest mjeseci iskustva te samostalnost i proaktivnost. Svoju prijavu možete uputiti putem oglasa na MojPosao portalu.

Stillmark Zagreb ekskluzivni je zastupnik vrhunskih francuskih brandova s prirodnom kozmetikom: L'Occitane, Melvita i Le Couvent des Minimes, i upravo je u potrazi za voditeljem trgovine. Idealan kandidat je osoba koja voli rad s ljudima, ali je isto tako dobar poznavatelj kozmetike. Pogledajte oglas i pošaljite svoj životopis do 24. rujna.

Danieli Systec jedan je od svjetskih lidera na području automatizacije, elektrotehnike, elektromehanike i elektrohidraulike. U Hrvatskoj tvrtka ima urede u Labinu, Rijeci, Zagrebu, Osijeku i Solinu, te donosimo oglas za posao u Labinu. Radi se o poziciji projektanta elektro sustava, na neodređeno vrijeme.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa