Udruga SOS Šape Poreč prikupila pet tisuća kuna na Šarenom štandu

0
Na Šarenom štandu u Poreču
Na Šarenom štandu u Poreču

Udruga SOS Šape Poreč prikupila je 5.150 kuna na Šarenom štandu za naše šapice koji se održao u subotu 8.rujna! Udruga zahvaljuje svima koji su donirali sredstva, koja idu za troškove zbrinjavanja i liječenja maca i pasa pod skrbi Udruga Hapyend Pazin i SOS Šape Poreč. Također, zahvaljuje svima koji su pekli kolače, radili nakit, privjeske za ključeve, donirali knjige i ostale donacije, kao i svima onima koji su podržali rad naše Udruge.

„Zahvaljujemo svim volonterima, onima koji će to tek postati, kao i gradonačelniku Lorisu Peršuriću i njegovom timu iz Grada Poreča, što su uvijek uz nas kada nam je to najpotrebnije“, poručuju iz SOS Šapa.

Udruga SOS Šape trenutno traži dom za 25 pasa i 40-tak maca,  a želi pomoći i ostalim udrugama, ne samo u Istri, nego u cijeloj Hrvatskoj kako bi naša zemlja bila ljepši dom ne samo za naše sugrađane, nego i za četveronošce.

Pozivaju sve koji žele i mogu volontirati i postati aktivni članovi Udruge da se jave na Facebook stranicu: https://www.facebook.com/sossape/, jer od jeseni postaju još aktivniji i jači.

Donacije se primaju na IBAN broj HR79 2340 0091 1109 1187 1.

„Javiti se možete i kako bi volontirali, na bilo koji način koji vama odgovara. Šapice će vam biti zahvalne“, poručuju iz Udruge SOS Šape.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa