Poznata glumica čeka dijete s Pazinjanom

0
Foto: tportal
Foto: tportal

Danima se priča o tome kako je splitska glumica u novoj vezi te da očekuje prinovu. Sada je tu vijest Nataša Janjić potvrdila, a kako tportal doznaje Nataša je u vezi sa zgodnim 35-godišnjim ortopedom. Nakon što je sredinom kolovoza dobila nagradu na Pula film festivalu za najbolju sporednu glumicu u filmu Comic Sans, Nataša Janjić ima novi razlog za slavlje - očekuje svoje prvo dijete, a to je i potvrdila za Story, prenosi tportal.

"Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu", rekla je Nataša za Story, u ubrzo se saznalo i tko je misteriozni muškarac kojeg ljubi i otac njezinog djeteta. Kako doznaje tportal, radi se o 35-godišnjem ortopedu iz Pazina, Nenadu Medančiću, piše Dnevnik.

Naš portal Istarski.hr doznaje kako je Medančić nakon studija ostao živjeti u Zagrebu, a otac mu je visokopozicionirani sudac.

U vezi su vrlo kratko, a da je glumica u drugom stanju počelo se pričati po kuloarima kad je viđena u jednoj privatnoj splitskoj poliklinici krajem kolovoza, piše tportal.

Nakon gimnazije i strukovne škole Medančić je diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. 2009. je položio državni ispit za doktora medicine, a pripravnički staž je odradio u KB Merkur. Trenutno radi u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju, piše tportal.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa