MojPosao izdvaja novu ponudu poslova za Istru!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Leggiero bar u Puli poziva vas da im se pridružite na poziciji konobara. Od radnih uvjeta izdvajamo dva slobodna dana u tjednu, radni tjedan u trajanju od 40 sati, sezonski dodatak na plaću i neto primanja od 4.250 kuna. Svoju prijavu pošaljite do 11. rujna putem oglasa na MojPosao portalu.

Maistra ima otvoren natječaj za voditelja održavanja s minimalno tri godine relevantnog radnog iskustva. Po pitanju obrazovanja poželjna je osoba srednje stručne spreme tehničke struke,  elektrotehničkog, vodoinstalaterskog ili strojarskog smjera. Svoju prijavu pošaljite do 18. rujna, klikom na oglas na portalu MojPosao.

Za područje Središnje Istre traži se veći broj radnika u proizvodnji. Posao obuhvaća rad u preradi pilećeg mesa, rad na skladištu i održavanje čistoće pogona. Od radnih uvjeta izdvajamo rad u dvije smjene, osiguran smještaj, osiguran prijevoz, dodatak za noćni rad i stimulacije na osnovnu plaću.

MAJOR INTERNACIONAL radi unapređenja poslovanja u Puli traži djelatnika za radno mjesto Osoba za zaštitarske poslove u casinu. Za uspješnu prijavu potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i spremnost na rad u smjenama.

Valamar Riviera u potrazi je za suradnikom u rezervacijskom centru, ekonomskog, turističkog ili srodnog usmjerenja. Radno iskustvo nije uvjet, ali je prednost iskustvo na poslovima u području prodaje i marketinga.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa